Followers

Wednesday, 12 September 2012

Makanan Laut Celup Tepung di Penarik

As-salam.

Seperti yang Mak Aji sebut dalam entri lepas, kami menyinggah makan juga di pantai Penarik, Terengganu - tempat yang biasa dikunjungi hampir setiap kali balik kampung. Yang kami pesan, ikan kembung dan sotong sahaja yang dicelup tepung dan digoreng. Dalam suasana di tepi pantai dengan tiupan angin sepoi-sepoi bahasa, berselera masing-masing makan:

Menunggu untuk makan.

Inilah suasana yang damai di pantai tersebut:

Foto dari gerai makan.


2 comments:

AsiahRSC said...

Lamanya tak pergi sini dah ...

Ummu Madihah said...

Memang seronok menjamu selera, meratah aje cicah sos! Sebelum ini Madihah punya suka sotong celup tepung, sampai 3 gerai dikunjungi sampai puas. Anak abah, abahnya melayan sampai kembung perut!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...