Followers

Friday, 20 June 2014

Kek Span Pandan dengan Aising Berperisa LImau Nipis

As-salam.

Seperti yang Mak Aji sebelum di dalam entri sebelum ini, Mak Aji akan mencuba membuat hiasan aising pada kek sempena hari jadi beberapa ahli keluarga kami. Along dan keluarga pun sedang dalam perjalanan balik juga ke mari. Eloklah nanti boleh dimakan bersama-sama:

Kek hiasan hasil cubaan kedua (yang pertama agak kureng sikit, segan
untuk dipaparkan).  
Ada satu lagi kek yang akan disiapkan pada hari ini, tunggu!!



6 comments:

Kamsiah yusoff said...

bagaikan senyuhan pakar...:)

Ummu Madihah said...

Salam Kam,

He he, gelak sambil sorok muka!

cahayahidupku.blogspot.my said...

Cantik sudah deco tu UM.. hijau kaler kek tu pun lembut jer :)

Ummu Madihah said...

Salam Nur Hayati,

Bolehlah ya untuk makan2 keluarga, tak payahlah lagi beli kedai punya, he he. Bahannya pun terjamin kebersihannya dan yang paling penting tiada bahan yang meragukan! Mak Aji pilih hijau sebab kek pandan tu.

Umi Nazrah said...

salam singgah. cuba dan terus mencuba. itu yg penting ^_^

Ummu Madihah said...

Salam Umi Nazrah,

Terima kasih kerana menyinggah. Maaf ya Mak Aji terlepas pandang komen Umi. Terima kasih juga atas kata2 semangat - amat penting untuk orang yang baru nak berjinak2 seperti Mak Aji ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...