Followers

Wednesday, 1 April 2015

Hasil Meroti Sepanjang Ketiadaanku

As-salam.

Sepanjang kehilangan Mak Aji dari blog, boleh tahan jugalah banyaknya roti yang dihasilkan. Ada yang elok dan ada juga yang macam kena accident! (he he!!). Jom kita tengok!:

Ban dengan topping keju.
Ban dengan topping keju yang siap.
Pau berinti krim mentega.
Mexican bun/roti boy - sebelum bakar.
Mexican bun/roti boy - siap.
Ban dengan topping krim mentega.
Ban dengan topping serunding daging.
Piza mini. 
Ban pandan.
Bun with blueberry cheese topping - yang ini
serupa lepas accident apabila siap dibakar!!
Siaran ulangan ban seperti di atas sebab Pak Aji suka!
Blueberry cheese buns dengan bentuk yang lain.

Sekianlah adanya agar anda dikemas kini akan usaha 'keras' Mak Aji menyediakan hidangan roti untuk keluarga tercinta!! Mak Aji tidaklah risau sangat apabila rupa roti tidak seberapa asalkan keluarga suka. Itupun sudah cukup memuaskan hati ini - terbayar sudah lelahku!



4 comments:

suka suka said...

assalam Mak Aji... dah boleh buat bakery dah ni... dulu tertanya2 macam mana roti boy tu dapat topinya...:)

Ummu Madihah said...

Waalaikumussalam Mar,

Mak Aji pun sama! Sekarang dah taulah macam mana mrk buat. Mak Aji punya ni pertama kali buat. Kali kedua kemaslah sikit, taklah sememeh yang ini! Ada yang sebelum bakar cantik je terletak, lepas bakar, rupa ke laut!!

Shila Muin said...

SUKA TENGOK ROTINYA SURE SEDAP RUPA TAK PENTING MAK AJI RUPE ACCIDENT PUN TAK PA

Ummu Madihah said...

Salam Shila,

He he, sekarang Mak Aji sedang berusaha menyempurnakan rupa pulak, biar bukan sahaja sedap, dilihat juga cantik!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...